Позицията ни е тази, която цялата нация показва – несъгласието

...
 Позицията ни е тази, която цялата нация показва – несъгласието
Коментари Харесай

Стилиян Петров: Позицията ни към БФС е която цялата нация показва | В темпото на Кари, 11.11.2023

 „ Позицията ни е тази, която цялата нация демонстрира – несъгласието с последните решения на БФС. Много тревожни решения, само че мен не ме изненадват. Когато се стигне до по-драстични ограничения или условия, тогава към този момент нацията и хората, които са в българския футбол, напълно си вършат оценката какво тъкмо е постигнал този български футболен съюз. “

Това сподели „ В темпото на Кари “ легендата на българския футбол Стилиян Петров.

„ Нашата борба е към този момент две години и половина. Ние непрекъснато се опитваме да демонстрираме всички тези неща, които не са направени в българския футбол. Като цяло, има повече въпросителни, в сравнение с отговори в тази футболна федерация “, разясни той.

”Решението мачът с Унгария да се играе без аудитория се приема не доста добре там. Както футболистите, по този начин и почитателите, а също и унгарската футболна федерация не се усещат доста удобно с всички тези промени. Които стават напълно от това, че българският почитател, нацията, желае да си покаже мнението, какво мисли за БФС “, безапелационен е Петров.

„ Това демонстрира некомпетентността и страха на тези хора, за това че към този момент има обединена нация, обединени почитатели, които са на едно мнение и които търсят отговорност “, показва някогашният национал.

 

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР